Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele kırmızıınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de mahal alır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin üstı silsile, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair yangın kapısı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca içinde kullanılan malzemeleri not hileır ve bu şekilde teste basıcı meblağ.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedi vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en balaban kazanımı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page